Avatar uživatele
Damiana

Netradiční červené zelí.

Právě peču kachnu a chci k ní udělat červené zelí. Máte nějakou vlastní (!) vychytávku, jak ho připravit, aby bylo obzvlášt lahodné? Díky.
Doplňuji:
Díky! Jj, jsem velká experimentátorka, červené zelí dělám podobně jako ty Hanulko, ale zahušťuji syrovou nastrouhanou bramborou. Jak zprůsvitní, je hotovo. Tak teď jsem přidala ještě drcené jalovčinky, když jsem dala to červené víno (jinak dávám panáka ginu).
Pro Drapa: I když ne za radu, přesto díky za evidentně mlsnou odpověď 🙂
Btw – vše už neskutečně voní; jako příloha budou chlupaté knedlíky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, terry, johana 56, hanulka11, Illines před 4700 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Tvoje otázky ráda čtu… ty ráda experimentuješ, viď a zkoušíš nové věci .
Tak vyzkoušej jak dělám červené zelí já

do kastolu dám sádlo, na něj zesklovatět cibuli, přidám zelí /budeš asi dělat hlávkové že? /ono je to vlastně jedno/ zamícháš a místo vody podliješ červeným vínem , kmín a chvíli dusíš a přidáš nastrouhané jablko / nebo 2 podle množství zelí/ přisolíš ,osladíš dle chuti trochu octa , ke konci zapráším hladkou moukou a udělám konzistenci takovou polořídší – máme to tak rádi

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Illines

Muzu i ja pridat se? Opravdu netradicne ,nakladane cervene zeli scedim a promicham s bilym jogurtem ,par kapek citronu,posypu jednou mensi cibuli(kolecka ci na drobno)a mirne jen prohreju.Pokud je moc kysele ,osladim si podle chuti.Srbska specialita.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Bohužel, neporadím, ale myslém že k pěkně do zlatova vypeřené kačence bude chutnat jakékoli. Ať se podaří

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Čtu to až teď a dostala jsem obrovskou chuť.
Tak doufám, že vám chutnalo :).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek