Velmi pravděpodobně můžeš (teda – pokud jde o prášek, nikoli
puding rok uvařený – ale ten by nevoněl)…
😉
Jo – nic mu nebude.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde o práškový, klidně si ho udělej. I kdyby s ním něco bylo, tak ti bude nanejvýš jenom špatně.
0 Nominace Nahlásit |
Klidně můžeš, všechny potraviny v prášku vydrží mnohem déle, a tady je hlavně jen škrob:D
0 Nominace Nahlásit |
Pokud byl v suchu a obal je uzavřený, proč ne. Já třeba jím kompoty staré více než 5 let.
0
před 3651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
můžeš ale kdoví jak ti po něm bude,zvlášť pokud už je to hotový výrobek.
0
před 3651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já snědla 3 měsíce prošlý (byl jen trochu jako vodový), ale nic mi nebylo.
0
před 3651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož puding při výrobě zahříváme kolem bodu varu, neměla by vadit případná biokontaminace prošlého kousku. Je však možné, že ti nezpudingovatí…
0
před 3651 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |