Začínám s pečením a chtěl bych poprosit o radu někoho kdo má s pečením zkušenosti, dělám poprvé chleba z kvásku (4 dny starý) a napadlo mě proč nepoužít rovnou jeho většinu a ušetřit si tak půl dne, když nebudu péct chleba každý den, a jestli vadí když se mi ke kvásku dostalo pár octomilek?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 776 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |