Já používám slunečnicovej odjakživa.
Ony se daj dělat hranolky i na jiným typu oleje?
To by mě zajímalo jak teda ve skutečnosti chutnaj brambory :)
0 Nominace Nahlásit |
Uděláš je na kterémkoliv oleji a budou pořád stejně dobré. 😉
I když je fakt, že u nás bych nepoužila olivový, ani panenský olej, ty radši dávám do salátů. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Na smažení používám hlavně slunečnicový olej. Nyní se v obchodech (např. BILLA) objevil olivový olej, který je vhodný také ke smažení. Tento olej není lisovaný za studena, jako panenský. Je samozřejmě také levnější.
0 Nominace Nahlásit |
nemám friťák vezmu hrnec dám do něj IVU a hranolky ze syrových brambor jsou nejlepší,(pak schovám do lednice) i když mám mikrovlnku s crispem tak se nedají srovnat..ale jestli je děláš ve fritéze tak na každém oleji co nemá pachuť..
0 Nominace Nahlásit |
ano,dělej je klidně na tomto oleji,mam s tim jen dobré zkušenosti.ale pozor na přepalení:D
0
před 4786 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |