ne, idealne 80–90° (vroucí voda, na které po vypnutí kanvice už nebudou bublinky a hladina je rovná) . Stejně jako horký nápoj Paralen, sáčkové čaje a pod. Jinak prepaluješ obsah.
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu, že ji piji jen výjimečně, rozdíl v chuti
nepoznám.
Ve válečném zákopu nejsem, abych musela pít instantní kávu. Touto formou
zpracované přebytky a neprodejné kávy mne nelákají.
Příjem blahodárných živin, po výjimečné konzumaci takové kávy
neočekávám.
Přimlouvám se za těch 80 – 90 °C ;)
https://www.lazenskakava.cz/proc-nepit-instatni-kavu/?gclid=EAIaIQobChMI-__Vt_io-wIVDuh3Ch3_8wCREAAYAiAAEgKFJPD_BwE
0 Nominace Nahlásit |
Neni to jedno. Doporučuje se zalévat všechny druhy káv vodou o teplotě od 86 do 98 stupňů. Baristé doporučují pro instantní druhy cca 93 stupňů
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se jedná o turka tak ten se zalévá vroucí vodou.protože logr na nic jiného nereaguje.
0
před 774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že u instantní kávy stačí nižší teplota, např. Jacobs doporučuje cca 85 °C.
0
před 774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem milovnici dobre kavy, proto bych si rozpustnou nikdy nedala.
Ale doporucila bych teplotu tak 85°C.
0
před 774 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Darcy a PROČ? kDYŽ RÁD POSRKÁVÁM BRYNDU O TEPLOTĚ 40c tak proč ji nezalít vodou přiměřené teploty? Furt nevím zda ta „teplejší“ voda v nápoji cosi ovlivní, třeba chuť, učinek látek v bryndě… prostě nevím no.
Furan prý do tří minut vyprchá i z nápoje přelitýho 50C, tak nevím 🤷♂️
obsah – zložení. Jsou věci, které se do určité teploty nerozpustí,
to potom na Naskafe máš třeba takové bílé vločky..
A samo o sobě kapitolou jsou „lehce roztíratelná másla“ které mají
reálný bod tání/rozpustnosti kolem 40–42°C – co lidské tělo
standardně nemá, takže Vám to svinstvo jenom sadá na potrubí (střeva) a
vivat rakovina tenkého a hrubého střeva + hemoroidy.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |