Chci se zeptat:
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, anonym, anonym, modrypezotek, elektrikář před 5205 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázku už jednou padla.
V rodině jsem měli včelaře Proto si vzpomínám, že vždy tvrdil, že
nejdříve zcukernatí med řepkový, potom med květový. Nejdéle vydrží
v tekutém stavu medy lesní. Tím, že medy cukernatí, jsou kvalitní.
Výborné jsou medy pastované, ty zůstávají stále stejné a dobře se
mažou. Někteří včelaři je prodávají.
Já jsem jednou poslouchala rady Jiřiny Bohdalová a podle ní jsem si med
našlehala. Jenže všechno kolem se lepilo. Takže už nikdy víc.
0 Nominace Nahlásit |
Na vsechny vase otazky uz mate odpoved.
Ja pouze pridam mamincinu zkusenost-jednou,kdysi davno,nekde ziskala recept na
domaci med z pampelisek-vysledek nebyl spatny,vypadalo to jako med,chutnal
trochu odlisne,ale nevim proc byl strasne tekuty,nemel tu spravnou
konzistenci.Pokud si vzpominam,i po par letech byl porad jeste tekuty.
0 Nominace Nahlásit |
Tmavý je pravý lesní med-z medovice a termín horský neznám,snad ten lesní.Prodávají ho včelaři přímo,„ze dvora“.Ten v supermarketech není to pravé ořechové.
2Kdo udělil odpovědi palec? kvikal, elektrikář
před 5205 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tmavý med je z lesa. Horský med je zřejmně jen obchodní označení. Med tuhne podle obsahu cukru a vody a z jakých je rostlin. Jako dítě jsem mněl med od lesníka a ten doslova voněl po lípách.Mněl je kolem celé hájovny.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |