Vsimla jsem si,ze mladi lide nejsou nadseni,pokud je neco uvareno
z vnitrnosti.
Doplňuji:
Mam to take rada.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, dudu, iceT, hanulka11 před 5060 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Miluji všechny prasárny,,tím myslím jídlo,,,např jazyk si přihodím do
vývaru, no a pak si ho pěkně zbaštím,,,
Doplňuji:
No občas trpím,,,mám doma vegetariána,,,tfuj,,
Upravil/a: kropitko
0 Nominace Nahlásit |
Mám rád jen některé ,,prasárny''jako jsou játra na roštu nebo držkovou polévku.Jinak mi chutná klasika jako je řízeček,gulášek apod.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si,že je neumí dobře připravit,ochutit a pod.Občas přece vnitřnosti podáné na oběd nemohou ublížit.
0 Nominace Nahlásit |
Já je mám hrozně ráda. Třeba játra s rýží, králičí hlavy – mozek, jazyk. Jím i ledviny, srdce… Pro mne je to taková lahůdka. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda játra drůbeží i vepřová,kuřecí žaludky v polévce,na
pajšlovou omáčku mám vzpomínky ze školní jídelny,taky mi chutnala.
Takže vnitřnosti ano.
0 Nominace Nahlásit |
Plně v duchu konstatování, že protiklady se přitahují, manželka a
potažmo děti droby neveznout do pusy ani o domácí zabíjačce, naproti tomu
já jsem ochoten si na dobře připravených specialitách z tohoto materiálu
smlsnout prakticky kdykoliv a rád.
Mistry v přípravě bývaly staré hospodyně. Na jimi připravené kravské
vemínko zapečené na zelenině, telecí okruží na smetaně nebo třeba
gulášek z vepřových jater a sleziny dodnes vzpomínám.
0 Nominace Nahlásit |
Já tedy to ráda nemám i když pro rodinu to občas vařím,ale nejím
to.
Pouze játrová zavářka mi nevadí do polévky.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taková játra nebo ledvinky jako omáčka s rýží nebo knedlíkem, tak to si jednou za čas ráda dám. Nebo játrovou zavářku do polévky, tu taky můžu. Ale jazyk a pajšl jsem nikdy neměla a nějak mě to neláká.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak který – jatýrka nemají chybu. A dodneska vzpomínám na králičí ledvinky a srdíčko, to jsem jako malá vždycky vyžírala a milovala. Ale takovej jazyk nebo pajšl do mě nedostanete ani pod pohrůžkou smrti – tenhle druh svaloviny nemůžu ani cítit, přijde mi to tlustý.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5058 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |