Já to až tak nemiluju.
Tohle je středověk, doslova, ve středověku se to tak dělalo: sežrat se muselo všecko, takže, když už byl chleba tvrdý, ale ne zas až tak tvrdý, aby s ním zahušťovali omáčky (mouka na to tehdy byla příliš drahá), tak ho rozkrojili podélně, vydlabali a narvali do toho něco. Tím ten chleba změkl, no a dobré prase všecko spase. 🙂
Je to takové, trochu, gastroporno. Praktické to rozhodně není, protože Ty ten chleba, v kterém to je, nemůžeš k tomu moc jíst – vyteklo by Ti to. No a pak Ti zůstane, tak buďto se vyhodí (98% hostů v restauraci ti ho vrátí), no a nebo to nemáš guláš s chlebem, ale Brotparade.
Ale, víš co: proti gustu žádný dišputát. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Párkrát jsem jedla polévku v chlebu, a vždycky to bylo špičkové jídlo. Málokterá restaurace nebo hospoda to nabízí, a častější je to podle mě v Maďarsku. Zadej si klíčový výraz „leves kenyérben“, a obrázky mluví za vše.
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi na Šumavě na Poledníku. Super bramboračka v malém čerstvém bochníku.
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem to ochutnal, gulášovka měla takový zajímavý „příšmak“ po tom chlebu.
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem si objednala v restauraci v Pisku takovy gulas. Byl dobry. Mel
chlebovou chut, ale ja bezne zahustuju chlebem, takze mi to chutnalo.
Ale ten chleba stejne nesnis, ten se vraci.
0
před 764 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |