Já osobně raději ty stehenní, nejsou tak suché a jsou
šťavnatější.
Díky za odpovědi, popř. rady.
Suaeda,vím,že ty domácí se nedají srovnat s tím co je v krámech,že je
to všechno z brojlerů.
Ty domácí znám velice dobře,když tu u mě běhalo po dvorku po
stovkách.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, Elk, hanny 2, suaeda před 3312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Kuřecí řízky mám ráda z prsíček (a vepřové z krkovičky).
Z kuřete mám nejraději stehno (čtvrtku) v každé další úpravě ;)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Stehenní je lepší, ale žena raději prsní a rozklepe to na slabý plátek – teda, mně ne, to nesmí!
0 Nominace Nahlásit |
Kuřecinu nejím od té doby co jsem tahal domu kuřata po celých kartonech nejdříve za 12 Kčs (ano minulá měna) za kilo. Takže dobrý vepřový řízek je lepší. Navíc když si vzpomenu na chuť masa z kuřat vykrmených na dvorku mé bábrle tak to je k neporovnání. Co ale chtít od masa, které vyroste za 25 dní
0 Nominace Nahlásit |
Když není zbytí, tak ze zadní nápravy, ale preferuji vepřový.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
Mám raději stehenní maso,ale řízky moc nedělám,spíš to vykostím a
udělám steaky.Ty samozřejmě neklepu,jen tam,kde je vyšší kousek masa,tak
trochu naříznu.
Ani prsa neklepu,jen opeču na pánvi a dám dopéct do trouby a jsou taky
šťavnatý!
Ale nejčastěji kuře peču celý – jen osolený v bílé porcelánové míse.
Upravil/a: hanny 2
0 Nominace Nahlásit |
co není čistá svalovina, to nesním… takže mám raději první variantu.. stehenní řízky bych musela pitvat (protože je v nich krom masa plno gumiček a dalších pružících věcí) a to by mi pak vystydly..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |