Zkoušeli jste někdy obalit a usmažit mozzarellu? Myslím takovou tu,
která se prodává v sáčcích a je v nálevu?
Předem díky za jakýkoliv názor či radu! :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4330 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano. Je to dobrá věc, ale rozkrojíš ji podélně na dvakrát a dobře
osol, protože tento sýr je – jak známo – dost „bez chuti“, tedy
soli:-)
Obal raději dvakrát a spíš frituj nebo alespoň smaž v dostatečně
vysoké vrstvě rozpáleného oleje.
Dobré jsou také obalené mini mozzarelly – takové ty „třešinky“.
Výborná chuťovka třeba k vínu.
Btw – jednou jsem někde ochutnala mozzarellu plněnou šunkou. Osobně moc
nedoporučuji.:-(
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |