Avatar uživatele
Lucieeee

Máte někdo zkušenosti se smaženou mozzarellou?

Zkoušeli jste někdy obalit a usmažit mozzarellu? Myslím takovou tu, která se prodává v sáčcích a je v nálevu?
Předem díky za jakýkoliv názor či radu! :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4330 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

Ano. Je to dobrá věc, ale rozkrojíš ji podélně na dvakrát a dobře osol, protože tento sýr je – jak známo – dost „bez chuti“, tedy soli:-)
Obal raději dvakrát a spíš frituj nebo alespoň smaž v dostatečně vysoké vrstvě rozpáleného oleje.
Dobré jsou také obalené mini mozzarelly – takové ty „třešinky“. Výborná chuťovka třeba k vínu.
Btw – jednou jsem někde ochutnala mozzarellu plněnou šunkou. Osobně moc nedoporučuji.:-(

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
M.

Ne a ani nechci, připadá mi to škoda.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek