Jo – dělám obé…
😉
Sirup – cca 15 květů, kilo cukru, 1–2 citrony, 10 g kyseliny
citronové, litr vody (samozřejmě to dělám v násobcích 😉.
Květy (neoplachuju, sbírám se tam, kde je ´čisto´) a nakrájený citron
dám na den do převařené vody, pak přidám cukr a kyselinu a nechám ještě
den, pak stočím.
Limonáda – cca 15 květů, půl kila cukru, 1–2 citrony, půl kávové
lžičky kyseliny citronové, 4+ litry vody (necelých 5, nechávám to kvasit
v pětilitrovkách). Sklinku zakrýt plátýnkem (ať tam nelezou muchy),
semotamo promíchat – a tak po cca týdnu (podle chuti) stočím
do petek.
0 Nominace Nahlásit |
Takových je. Doporučuji ti švédský od IKEY:D
Doplňuji:
Je „vydatný“…takový má správně být. Píší ředění 1 : 6, a
přitom je nejlepší při 1 : 20 :DDD
Upravil/a: Agneta
0
před 3434 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám, daj se koupit .Testovaný něgdy sou v časákách jako vysavače.Někerý lidi si ho udělaj dokonce sami doma.
0
před 3431 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No – vyzkoušený mám tak tři týdny – měsíc, dýl nikdy
nevydržela (je to fakt dobrota)…
😉
Ona ještě nějakou dobu v petce kvasí, pak se petka natlakuje CO2 a
kvašení ustane.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |