červené
Ale bílé taky ujde. Ono hodně záleží na značce, příchuti a
kvalitě.
Růžové jsem myslím nikdy neměl.
Upravil/a: Disraeli
0 Nominace Nahlásit |
červené
Já mám rád pívo, vodku, 酒 (sake), 소주 (soju, „soču“), víno běžně nepiju. Já ho vypiju když z něho vařím, a když zbude.
Nicméně pokud není pívo, nebo je, ale hnusný (třeba Svijany – Europívo 😅), tak červený víno, suchý – polosuchý, Medvědí krev, třeba. No jo, no, jenže to, svině, pančujou! 🙄
A tak třeba v hospodě Merlot, Cabernet Sauvignon, toho směsí je Medvědí krev. Mi stačí (relativně) laciný, já tomu hovno rozumím, kdyžtak si to naředím vodou (ta je normálně dražší, než to víno! 😅).
0 Nominace Nahlásit |
jiný názor
To přeci záleží především na tom, co se podává k jídlu,
nemyslíš?
Si představ, že ti kuchař vymazlí mňamiky bifťoura mediumrare, přesně
tak, jak to máš rád a k tomu bys měl lemtat Müllera nebo nějaký jiný
ryzlink – HNUS! 😕
Ne že bych byl nějaký gurmán a sommelier, ale na gastroporno musím mít
pořádnou motivaci. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Disraeli: Dej mu taky hvězdičku! 😃 Já mu dávám na každou normální otázku hvězdičku, třeba za dalších 30 let pochopí, co je a co není normální otázka. 👌😂
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |