Avatar uživatele
anonym

Mate nejaky trik na hovezi maso?

Dala jsem varit 1,5kg v celku,vetsi hrnec vice vody a po uvareni jsem ho skoro nenasla.Proc se tak stahne,cim to je?Zrovna tak i u pecene.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, BEAES, iceT před 5041 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Z masa vyšla voda /šťáva/, prostě se speče.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

http://www.profi-bazar.cz/image­.php?idx=299087&mw=­327&mh=251
Před vařením osmahnout aby se uzavřelo a nevytekla voda nebo dát do vroucí vody a ne do studené.

http://www.profi-bazar.cz/priprava-hoveziho-masa.html

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tom004

Sice nepíšete k čemu maso po uvaření použijete, ale pokud bude použito v polévce,pak se vloží do studené vody a tzv. vyvaří.Pokud ho ale chcete použít dál (např.: dušená mrkev,vařené hovězí maso,vařený brambor),potom maso vložte do vařící vody,po chvilce (cca 1 min.), teplotu stáhněte tak, aby se maso vařilo jen velice zvolna 1–1,5 hod. podle druhu amnožství.Při vložení do vařící se vody, se maso na povrchu srazí a šťáva z něj při dalším vaření nevyteče. U pečení, maso (používám u všech mas, která běžně používáme v kuchyni), přes noc naložím do 3% roztoku vody a soli, před jeho pečením.Sůl maso prostoupí je stejně slané i uvnitř. Po okořenění atd.(každý podle svého receptu),podliji vodou a zakryté peču na 150°C 1,5 až 3 hod.,(zase záleží na druhu masa),podle potřeby podlijte. Na dopečení maso odkryjte a dopečte na 220°C. „Výroba kůrčičky“. Při této úpravě se maso nestáhne, jak píšete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek