Často peču piškotovou roládu a do středu se zatočí banán, jenže ten
časem zčerná:-(
Máte nějakou fintu jak tomu zabránit? Někde jsem slyšela, že se to do
něčeho namočí, jenže nemůžu si vzpomenout do čeho. Nevíte?
Všem předem děkuji za odpovědi:-)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, annas, johana 56, hanny 2, JájsemRaibek, marci1, gecco před 3475 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Pokapat ananasovou nebo citrónovou šťávou. 🙂
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzlatokopka Nahlásit |
Co je to časem u koláče? To neznám. Koláč právě je a už není,
nemá čas nic zčernat.
A jinak zkus namočit banán do rumu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |