Avatar uživatele
zzzlatokopka

Máte nějakou fintu, aby banán v koláči nežčernal?

Často peču piškotovou roládu a do středu se zatočí banán, jenže ten časem zčerná:-(
Máte nějakou fintu jak tomu zabránit? Někde jsem slyšela, že se to do něčeho namočí, jenže nemůžu si vzpomenout do čeho. Nevíte?

Všem předem děkuji za odpovědi:-)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, annas, johana 56, hanny 2, JájsemRaibek, marci1, gecco před 3475 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Odpoveď byla označena jako užitečná

Pokapat ananasovou nebo citrónovou šťávou. 🙂

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzlatokopka Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
brillant

Co třeba citronová šťáva.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Co je to časem u koláče? To neznám. Koláč právě je a už není, nemá čas nic zčernat.
A jinak zkus namočit banán do rumu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek