Avatar uživatele
Sůwa

Máte nějaké vlastní typy pro domácí pekárnu?

Otázka tu sice již byla, ale uživatelé se mění a mne zajímají čerstvé zkušenosti. Není mi třeba jasné, jak nastavit hmotnost, když prášek měl 500g + vody 330 ml a já mám na výběr 500g, 750g a 1000g. Svůj první chléb jsem právě dopekla, ale nevím jestli ho můžu hned vyklopit.

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Drap, huxa, briketka10, anonym před 4426 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
honza19hk

My máme na chalupě starou zděnou pec.Nic lepšího neexistuje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Peču už tři roky. V tomhle mi můžeš věřit – hmotnost dej na 1 kg a vyklopit chléb hned po upečení je lepší – lépe se z něj vytahují míchací háky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
man088

Určitě hned vyklopit a nechat pod utěrkou odpočinout…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

honzohk19 – můžeme jenom tiše závidět. V domácí peci jsem pekla koláče dceři na svatbu. Je to opravdu nedostižné pečení. Jenže nepředpokládám, že se se Sůwou sebereme, pojedeme to k Tobě obhlídnout a pustíme se doma do stavby vlastní pece. Já teda zůstanu u elektrické náhražky. Už vím, co od ní mohu čekat.

před 4426 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek