Otázka tu sice již byla, ale uživatelé se mění a mne zajímají čerstvé zkušenosti. Není mi třeba jasné, jak nastavit hmotnost, když prášek měl 500g + vody 330 ml a já mám na výběr 500g, 750g a 1000g. Svůj první chléb jsem právě dopekla, ale nevím jestli ho můžu hned vyklopit.
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Drap, huxa, briketka10, anonym před 4426 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
My máme na chalupě starou zděnou pec.Nic lepšího neexistuje.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Peču už tři roky. V tomhle mi můžeš věřit – hmotnost dej na 1 kg a vyklopit chléb hned po upečení je lepší – lépe se z něj vytahují míchací háky.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě hned vyklopit a nechat pod utěrkou odpočinout…
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
honzohk19 – můžeme jenom tiše závidět. V domácí peci jsem pekla koláče dceři na svatbu. Je to opravdu nedostižné pečení. Jenže nepředpokládám, že se se Sůwou sebereme, pojedeme to k Tobě obhlídnout a pustíme se doma do stavby vlastní pece. Já teda zůstanu u elektrické náhražky. Už vím, co od ní mohu čekat.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |