Odpoveď byla označena jako užitečná
Jedná se o mrtvé kvasinky a jejich množství se liší stářím burčáku. Velké množství je pak nežádoucí.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
V burčáku by mněly být aktivní kvasinky co klesne ke dnu je mrtvé.Běžně se víno před stáčením do lahví filtruje.V burčáku může být také část kalu z hroznů. Na kvalitu produktu to nemá význam
0 Nominace Nahlásit |
terry -to byl hezký překlep- přemýšlela jsem jaká může být sedlina
v buráčku, ale už je to v pohodě jak jsem rozklikla otázku.
Bohužel burčák nepiji, tak nevím odpověď na tvou otázku.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |