Proč ne? Správně vyškvařené sádlo by nemělo obsahovat žádnou vodu. Ani není nutno dávat do mrazáku, stačí chladnička. Dáš to do mrazáku a aby sis to vysekával majzlíkem 🙂
0
před 2686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sádlo se vlastně ani nezmrazí, jenom se vychladí na – 18°C. Při uskladnění na delší dobu je vhodné sádlo zaéčkovat antioxidantem – 100 mg vit.E na 1kg.
0
před 2686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |