Piraňa je v Brazílii běžná konzumní ryba. Také jsem jí tam jedla, chutnala jako všechny ostatní ryby, přežila jsem to.
Z exotických mas jsem ochutnala i pásovce, želvu, leguána, morče, lamu. Pásovec byl samá šlacha a chrupavka, chutnal jak maso ze starého berana. Leguán byl chutný, podobný kuřecímu. Želva naprosto nestravitelná, chutnala jako guma s rybí příchutí. Morče a lamu jsem jedla v Chile, morče chutnalo jako vysušený králík, mladá lamička byla podobná jehněčímu.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Teoreticky lze sežrat JAKÉHOKOLIV pozemského živočicha nebo alespoň jejich části. Některé ovšem jen po patřičné úpravě (např. ryba fugu nebo nějaké jihoamerické žabičky – ty jsou toxické dokonce pouhým dotykem). :)
0 Nominace Nahlásit |
Zblajznout se dá téměř všechno, záleží jenom na tom, jak velký hlad máme. Teď věřím,. že bych smažené bílé a tučné červy s černou hlavičkou a škrábavýma nožičkama a si nepozřel, ale hlad je sviňa. Horší smrt je snad jenom z žízně.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |