Avatar uživatele
Kajoch

Lze bez následných zdravotních problémů pozřít maso z piraně, supa nebo kajmana?

V jednom dokumentu na TV jsem viděl domorodce, jak se cpou masem právě z piraní. Chutnalo jim:))

Zajímavá 0 před 2453 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Piraňa je v Brazílii běžná konzumní ryba. Také jsem jí tam jedla, chutnala jako všechny ostatní ryby, přežila jsem to.

Z exotických mas jsem ochutnala i pásovce, želvu, leguána, morče, lamu. Pásovec byl samá šlacha a chrupavka, chutnal jak maso ze starého berana. Leguán byl chutný, podobný kuřecímu. Želva naprosto nestravitelná, chutnala jako guma s rybí příchutí. Morče a lamu jsem jedla v Chile, morče chutnalo jako vysušený králík, mladá lamička byla podobná jehněčímu.

Upravil/a: Lamalam

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Teoreticky lze sežrat JAKÉHOKOLIV pozemského živočicha nebo alespoň jejich části. Některé ovšem jen po patřičné úpravě (např. ryba fugu nebo nějaké jihoamerické žabičky – ty jsou toxické dokonce pouhým dotykem). :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Zblajznout se dá téměř všechno, záleží jenom na tom, jak velký hlad máme. Teď věřím,. že bych smažené bílé a tučné červy s černou hlavičkou a škrábavýma nožičkama a si nepozřel, ale hlad je sviňa. Horší smrt je snad jenom z žízně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kajoch

To Lamalam:tak v Brazílii je zřejmě možné všechno.Víme..nc:))

před 2453 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kajoch

Maso z uvedených tvorů je údajně kontaminováno,je­likož se živí převážně mršinami.Asi tak:))

před 2452 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek