kypřící prášek obsahuje jedlou sodu a vinný kámen,v tom je ten rozdíl, jedlá soda je jen ta soda
0 Nominace Nahlásit |
Kypřicí prášek naleznete pod mnoha různými názvy jako je soda
bicarbona, jedlá soda. Ale oproti čisté sodě bicarboně (hydrouhličitanu
sodnému) obsahuje kypřicí prášek, nebo chcete-li, prášek do pečiva,
také okyselující součást a škrob.
Rozdíl mezi oběma výrobky je.
Doplňuji:
Oprava. V textu, který jsem okopírovala, nebyla čárka…názvy, jako
je …
Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/program/port/chemie/79-pribeh-kypriciho-prasku/
Upravil/a: annas
6Kdo udělil odpovědi palec? Nuk nuk, anonym, mosoj, rynek878, zuzka.kol., anonym
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem tež toho nazoru,když nemam sodu davam prašek a opačně.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jasně,že hotová věc má rozdílnou chuť a také se používají na různá pečiva,a ještě jsi zapoměla na takzvané cukrářské droždí.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |