D) chedar
Pouze v burgerech v pečeném, tekoucím stavu.
Jinak potom Eidam, Mozzarela.
0 Nominace Nahlásit |
D) chedar
Dobrý chedar, který se drolí a není gumový.
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
F) mám jinou odpověď
Jednou si koupím Eidam, jindy Hermelín, potom Olomoucké tvarůžky a pod. Pak mám rád kapiový sýr a mohl bych jmenovat, ale pro tvoje účely ti to stačí.
0 Nominace Nahlásit |
E) jiný(uveďte který?)
Mám rád Romadúr, plátkové sýry s vyšším obsahem tuku, zmiňovaný kapiový sýr. Co nemůžu, vlastně nesmím, je plísňový sýr.
0 Nominace Nahlásit |
D) chedar
Romadur nebo Olomoucké ale z plátkových a normálních sýru asi cheddar.
Upravil/a: Lgee
0 Nominace Nahlásit |
B) Gouda
cecho-slovak: pozor na ten Romadur. Minuly tyden jsem ho koupila v Lidlu a po otevreni jsem tam nasla plisen, ktera tam byt nesmi!! Vratila jsem jim ho. Ale nekdo, kdo o te plisni nevi, by si mohl myslet, ze tam patri!
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
E) jiný(uveďte který?)
Królewski. Anebo pak ovčí kaškaval
Upravil/a: Arne1
0
před 850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
E) jiný(uveďte který?)
Syrové nitě (slovensky sirové nite) a korbáčiky. Mňam! 🙂
0
před 850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |