Avatar uživatele
zjentek

Který cukr z cukrové řepy více sladí?

..a nebo oba sladí stejně?

Hlasujte v anketě
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? redy před 3124 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Surový, hnědý

Kaloricky jsou na tom cukry stejné, jen ten hnědý neprošel rafinací a sladit budou stejně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
redy

Rafinovaný, bílý

Lidi začali sladit a používat hňedej, že se po něm netloustne ále nedavno jsem zaslechla že je horší než ten bílej:-)

A kterej sladí víc? Asi jak píše barbakan.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Rafinovaný, bílý

Protože neobsahuje balastní látky obsažené v hnědém cukru. Rozdíl ale není velký.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lgee

Rafinovaný, bílý

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Rafinovaný, bílý

Více sladí bílý jed ;)
Lidé jistě nejsou zas až tak hloupí, aby konzumovali hnědý cukr z důvodu, který uvádí redy… ;)
Hnědý, nerafinovaný cukr je zdravější variantou cukru, bez chemické úpravy.
http://www.vi­talia.cz/clan­ky/bily-nebo-hnedy-vyznejte-se-v-cukru/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek