Cuketu. Jako přílohu k mletému masu osmažím po délce nakrájenou mrkev a petržel.
0 Nominace Nahlásit |
Mám taky ráda květák a cuketu. Obalené a usmažené. Dále například
mrkev, z té si dělám hranolky. Jen hodím do oleje. Ráda si smažím
i různé zeleninové směsi, včetně brambor.
U mě je průšvih, že mám obecně ráda smažené, i když to vůbec není
zdravé. Ale v této úpravě mi chutná snad vše.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě klasiku – obalovaný květák. V rámci experimentu ještě vyzkouším brokolici. Pak taky patizony nebyly špatné, ale musí se hodně solit, takže už radši ne. Nejlepší je smažená zeleninová ryba (ta co ráda žije mezi vodními rostlinami) a kuřecí řízek ze stehna, tedy z kuřete, co ďobe vegetaci a cereálie. Ale nakonec je z toho maximálně pálení žáhy a h… vypadá stejně.
0 Nominace Nahlásit |
Květák, cuketu v pivním těstíčku, žampiony, portobello, patizon, pýchavku. I pórek je dobrý.
0 Nominace Nahlásit |
Chystám se mrknout na ten film a k tomu si je možná i připravím 🙂
https://www.csfd.cz/film/358-smazena-zelena-rajcata/prehled/
0
před 1330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |