někdy i 3×-4× ale dobrý je vařit je v mléce to hodně stáhne
pach
potom dobře proprat a ještě je vařím pak ve vodě.
0 Nominace Nahlásit |
Tak dlouho,pokud z nich ještě stále cítím ten jejich charakteristický
smrádek,ony jsou měkké kolikrát i po druhé vyměněné vodě,raději je
už nyní kupuji předvařené,jsou pěkně běloučké,k přípravě polévky
postačí vodu vyměnit jen jednou.
Doplňuji:
Vařit v mléce?Dobrá rada,díky,příště určitě zkusím.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Já je kupuju už předvařené. Jsou čisté, dá to málo práce, nezavání a cena je v pohodě. Mají je často i v akci.
2Kdo udělil odpovědi palec? led, elektrikář
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tohle teda nevím, ale znám dobrej fór.
DOBRÝ DEN, MÁTE ZMRZLÉ DRŠŤKY?
NE , MY SI TADY TOPÍME.
0
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V lahudkářské výrobně je vařili v bubnové plynové panelákové
pračce. A co se ze žaludků nevypralo dopírali na valše. Asi 5 x
dostávali je z jatek ještě z částí zeleného obsahu.
0
před 5111 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |