Avatar uživatele
Dvorní šašek

Kolik stál nejdražší trdelník („trdlo“), který jste si dosud koupili a snědli?

Vzpomenete si? A pokud ano, jakou měl příchuť?

Zajímavá 0 před 700 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Filip84

Nikdy jsem to nejedl, a věř, že to tak zůstane. Tohle je zcela mimo můj svět, a navíc, kdybych ho chtěl, musel bych jet na Pustevny, nevím, že by to někde blíž prodávali.

Takže: Kč 0.00.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jáára Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Já mám dojem, že jsem ho snad nikdy nejedla. Nejsem si jistá, spíš od někoho možná zkusila – odtrhla si, ale zřejmě nekupovala. Nějak mě to neláká. Na stánku si dám raději něco teplého slaného – langoš, klobásku, … Obzvlášť ujetý mi přijdou ty trdelníky plněné zmrzlinou, nahoře poleva, x druhů posypky, někde do toho zapíchnou i nějakou čokoládovou tyčinku. Mega úlet. Mám ráda sladké, ale tohle přece nejde ani sníst a z toho množství cukru se musí nejeden pozvracet.

Upravil/a: Malvína

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mravenec

Vždy kupuji klasický. Myslím, že Kč 60,–

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rokio

Stál 70 Kč. Koupil ho ale otec pro mě. Měl příchuť skořice.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Nikdy jsem to nejedl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Filip84

Malvína: Hosté milují bisarní jídla. Ryba, nudle, smetanová omáčka, a aby ten „beton“ nebyl málo hutný, tak tuna McCheese do toho (a jahůdku nahoru – ne, to už si dělám legraci!). Proti gustu žádný disputát, ale tohle je opravdu terkelice!

Nebo kamarádka přišla, že kamarádka dělala „sibiřské řízky“. Říkám, co to je za cypinu? „No, to se vezme pekáč, tam se vyskládá krkovice na plátky, na to se dá sýr (samozřejmě, že třicítka cihla!), na to se dá další vrstva krkovice a další vrstva sýru, a nakonec se to zaleje tatarkou a strčí do trouby, a prý je to moc dobré!“ Říkám, „ty vole, co na tom může být dobrého!? Tučná krkovice, ok, vrazíš do toho sýr, jaký, třicítku cihlu, ne?“ „Asi, co jiného, ona nic jiného ani nezná …“ „No, to je mi jasné. A navrch, aby to nebylo málo, to zaliješ tatarkou, která tatarkou ani není, vždyť oni jsou líní si koupit mayonnaise a pokrájet do ní cibuli a kyselou okurku!“ „No, protože ani neví, že to v tom je.“ „Samozřejmě, a navíc, neumí krájet, by to krájela hodinu, prosímtě. Dokážeš si představit, co to v té troubě udělá!? Mayonnaise je tuk a vejce, tím končí celý příběh, takže tučná krkovice, tučný sejra, a tuna tuku navrch! Koření tam nepřijde?“ „Jo, tak klasika …“ „Vegeta?“ „Jo! (smích)“ „Kari?“ „Taky! (smích)“ „A ketchup ne?“ „Ne, to si dá chlap až na talíři.“ „Jo, to se žere z talíře? Já myslel, že z koryta, aby to neuteklo, ne? Tak jasně, je to žlutý, tak si do toho vrazí ještě ten ketchup, aby to měl červené, a aby bylo více chuti!“

Avatar uživatele
cappuccino

Filipe, ber to tak, ze na Sibiri je zima a spotrebuji tam vic kalorii.

Avatar uživatele
Malvína

Kriste pane! 😁 A přitom z krkovice jsou dobré řízky! Klasické, jednoduché a není to škoda masa jako v tomto případě. Ja jsem tedy věrná kuřecím, ale mužská část rodiny vyžaduje řízky z krkovice. A to je jen “ubohý” příklad… na 100 jiných, normálních způsobu by se to maso dalo připravit a ne ho takhle zmrvit. Bože, mé srdce krvácí, jen to čtu (miluji vaření).
Cihla mi přes práh nesmí, výjimka je smažený sýr. Z cihly ho dělám tak jednou za rok. Máme raději smažený hermelín, nivu nebo tvarůžky. Děláme i tak jen občas, je to dost těžké jídlo.
Tatarku dělám jak píšeš – majonéza a do ní nakrájet cibuli, kyselé okurky, kapku citronové šťávy. Když mám čas a chci si vyhrát, vyrobím si i samotnou majonézu. A to je symfonie. 🙂
Tohle je strašná patlanice. Občas se dívám na videa má FB, člověk by nevěřil, co někdo dokáže namrskat pospolu.
Můj největší favorit z FB skupin je, když nějaká Slovenka z vařeného masa a brambor na talíř “vyrobila” cituji: “Část Bytcianskeho zámku, okolo ktorého chodím každý deň do práce.” Naprostej skvost, pokaždé se zasměju 😄 Screen ti mohu hodit do SZ. 🙂

Nový příspěvek