Záleží na kvalitě, čerstvosti, podílu masa a na vlhkosti okolí. Když si udělám klobásy sám, tak vím, že vydrží bez problémů rok i bez lednice.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2434 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží hodně na tom jak dobře jsou vyuzené. Domácí, kupované? Pokud budeme uvažovat tu horší variantu, pak v zóně 4 – 6 st. tak 3 až 4 dny, tamtéž ve vakuovém balení nebo ve vzduchotěsném klip-boxu o dva dny déle, v zóně nula (pokud ji máš) ještě o pár dní déle. V mrazáku nejmíň měsíc.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2434 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |