Dobrý den, potřebuji uchovat cca měsíc několik porcí jídla (tak na týden-10 dní), aby po ohřátí bylo stále chutné. Vymyslela jsem šunkofleky, ty jsem už mrazit zkoušela a byly ok, a pak bych udělala tak 2 druhy nějaké husté polévky co bude stačit jen tak s chlebem. Ale když do ní už rovnou dám zavářku, bojím se aby se aby třeba brambory během mražení nezesládly, nebo nudle nezešnekovatěly apod. A potřebuji jídla pak jen vyndat a ohřát v mikrovlnce, ne udělat půlku a po rozmřažení ještě dodělávat. Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 3939 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zamražuji jen vývarové polévky s zavářkou. Vařené zamražené brambory v polévkách naší rodině nechutnají.
0
před 3939 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |