Nebo zůstane v původní barvě?
Já s tím moc zkušeností nemám MVT používám minimálně, ale dnes jsem do ni dala rozmrazit kuřecí řízky, zapnula jsem program rozmrazování. Čas jsem nastavila na 10 minut a ještě jsem ho musela 2× prodloužit, protože to bylo pořád zmrzlé, ale na povrchu maso zbělalo, tak jako když se peče.
Dělá to i vám, nebo jsem něco špatně nastavila, nebo mám špatnou MVT?
Všem předem děkuji za odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, pusinka50, briketka10, anonym, gagaga, anonym před 3829 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nedělávám to, ale párkrát jsem balíček kuřecího masa v MVT rozmrazovala na program rozmrazování a ano, vždy maso na povrchu zbělalo. 10 min je málo, já také čas nastavovala
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zzzzz
před 3829 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit |
Je to přirozené,že maso zbělá,vždyt se částečně zahřívá,ale nedělám to,jelikož maso je lépe nechat rozmrznout pozvolně,např.jen v lednici nebo při pokojové teplotě.Nejsem příznivcem rozmrazování.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zzzzz, Mc Merkurion
před 3829 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To protože jsi jej měla evidetně ve velkém množství naráz, tudíž se
začalo doslova péct. Na programu nezáleží, tak, jako tak dodáváš teplo a
to následně ohřívá vodu, která by se za ideálních okolností měla
rozpustit naráz, což se neděje.
Nikdy se mi to nestalo-vždy jej rozmrazím jen málo a nechám jej poté
klidně ještě trošku zmrzlé ležet v láku v ledničce.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |