Avatar uživatele
zzzzz

Když rozmrazujete v mikrovlnce kuřecí maso, je po rozmražení na povrchu bílé?

Nebo zůstane v původní barvě?

Já s tím moc zkušeností nemám MVT používám minimálně, ale dnes jsem do ni dala rozmrazit kuřecí řízky, zapnula jsem program rozmrazování. Čas jsem nastavila na 10 minut a ještě jsem ho musela 2× prodloužit, protože to bylo pořád zmrzlé, ale na povrchu maso zbělalo, tak jako když se peče.

Dělá to i vám, nebo jsem něco špatně nastavila, nebo mám špatnou MVT?

Všem předem děkuji za odpovědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, pusinka50, briketka10, anonym, gagaga, anonym před 3846 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pusinka50

Odpoveď byla označena jako užitečná

Nedělávám to, ale párkrát jsem balíček kuřecího masa v MVT rozmrazovala na program rozmrazování a ano, vždy maso na povrchu zbělalo. 10 min je málo, já také čas nastavovala

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Je to přirozené,že maso zbělá,vždyt se částečně zahřívá,ale nedělám to,jelikož maso je lépe nechat rozmrznout pozvolně,např.jen v lednici nebo při pokojové teplotě.Nejsem příznivcem rozmrazování.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

To protože jsi jej měla evidetně ve velkém množství naráz, tudíž se začalo doslova péct. Na programu nezáleží, tak, jako tak dodáváš teplo a to následně ohřívá vodu, která by se za ideálních okolností měla rozpustit naráz, což se neděje.
Nikdy se mi to nestalo-vždy jej rozmrazím jen málo a nechám jej poté klidně ještě trošku zmrzlé ležet v láku v ledničce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek