Avatar uživatele
dgfdgf

Když děláte bramborovej salát, tak nakrájíte brambory a pak je dáte vařit, nebo obráceně?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3373 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Bramborový salát dělám zásadně z brambor vařených ve slupce – tedy vcelku…
Krájím je až po uvaření, částečném vychladnutí a oloupání…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Není brambor jako brambor. Já používám brambory varného typ A, popřípadě AB, které jsou vhodné na salát. Jinak postup je stejný jak píši kolegové.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nejdříve uvař brambory ve slupce,nech vychladnout,pak oloupej a protlač třeba skrze sítko na brambory.
https://www.go­ogle.cz/search?q=s%C3%AD­tko+na+brambo­ry&biw=1138&bih=528&sou­rce=lnms&tbm=is­ch&sa=X&ved=0CA­YQ_AUoAWoVChMI4qPen­vijyAIVZpdyCh3ZPgft

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vaří se ve slupce. určitě to má svoje opodstatnění v chuti a parametrech pro výrobu salátu. je to jako by někdo dělal naopak br.kaši, pyré z brambor vařených ve slupce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Dělám to právě obráceně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

ty brďo dělám salát úplně stejně jako všichni ti odpovídající, což musí bejt nějaká náhoda jedna ku …, pánč ty lidi vůbec neznám

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Na bramborový salát vařím brambory ve slupce, po vychladnutí oloupu a nekrájim.
Protlačuju je přes mřížku k tomu určenou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

Brambory nejdřív vařím ve šlupce a pak až krájím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tony2412

jedině vařit brambory v celku a ve šlupce!!!!!!!No to je teda nápad:o)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek