Když dělám lasagně, co má být horní a spodní vrstva? Těstovina nebo náplň? Když to vyjde na těstovinu, je někdy docela dost tvrdá…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, briketka10 před 3304 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Náplň, ta dole se stejně vsákne do těstoviny, a nahoře náplň se sýrem, přesně tak jak to napsali v diskuzi.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, gecco
před 3304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Ahoj,
obecně by to měla být vrstva náplně, protože jak říkáš, těstovina je
pak tvrdá a nejde to ani ukrojit a je to suché jak troud :) takže nahoře
určitě náplň a co jsem našel tady:
http://www.lasagne.cz/nase-rady-pro-pripravu-skvelych-lasagni/
tak by to ještě mělo být posypané sýrem..
dole je to asi jedno, tam je to zalité stejně tou omáčkou a nic se tam
připéci nemůže..
Mě se jednou stalo, že ty plátky lasagní byly nahoře docela spálené, ale
to jsem asi dělal na moc stupňů :)
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |