Samozřejmě že tepelnou úpravou se chuť částečně změní.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, dgfdgf
před 2509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pochopitelně se její chuť částečně změní. Ale třeba manželka, na zimu, nakládá nastrouhanou kořenovou směs – mrkev, petržel a celer do soli (hodně slaného nálevu) do sklenic a „zavíčkuje“, bez sterilizace a pak, v případě potřeby, ji po vynětí a částečném propláchnutí vodou, používá k přípravě polévek, k dušenému masu a třeba i bramborového salátu. Musí se však, o to méně, připravovaný pokrm dosolovat.
0 Nominace Nahlásit |
Ano,
vitamíny © už tam, ve sterilované s octem stejně nejsou, jen minerály a
vláknina je to vždy, tak jako tak…
Někdo přidává do guláše. Teta lečo, do drůbežích jater, do
omáčky..... Je nakyslá a vcelku chutná. :)
Nasolená zelenina má široké využití.
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |