já jen podlévám vodou a kmínuju nic víc
sám pustí tolik tuku, že marinádu nedávám,
jestli, ale opravdu chceš něco pikantního,
tak dej do oleje chilli koření a nech přes noc :)
nebo sójovou omáčku ne žádnou levnou ..
Doplňuji:
možná trochu pálivé papríky 🙂
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Croc prznit bucek marinadou :D jen nasolit ..popeprit.. pokminovat pridat strouzek Cesneku a alou do trouby …:-) bucek je lahodny i tak…
0 Nominace Nahlásit |
My jsme používali trochu piva olej sůl česnek pepř, marijánku a chili
papričky.
Při pečení jsme zbytkem marinády podlévali.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, HIada
před 4235 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vše dle chuti – sojovka, worchestr, do toho prolisuješ česnek, paprika sladká, pepř barevný. je to super 🙂
0
před 4236 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |