Pokud se dneska všechno šidí a třeba v párkách už není ani maso (je
tam pouze kůže, kosti a ocásky prasátek), kde to dobré maso končí?
Není to třeba dnes už odpad? Vedlejší produkt?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3530 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Maso je v „dobrých“ párcích a šunkách. Třeba až 92–94 %. Samozřejmě je dražší, než ty, ve kterých není téměř žádné. Je lepší si koupit 100 gr kvalitních párků nebo šunky, než půl kila nekvalitních, které maso nevidělo. Kupuji si jen ty kvalitní a v menším množství. 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Emefej, Lamalam, zzzlatokopka
před 3530 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Konkrétně ocásky (a křížová kost) jsou na praseti velmi ceněné –
nemyslím, že jdou do párků…
😉
A taky je otázkou, na jaké párky se koukáš – třeba Vídeňské nejsou
až tak špatné (a schválně se kukni, kolik obsahují masa…).
😉
Jinak – dobré maso končí na pultech – nebo máš pocit, že je ho
k prodeji nedostatek?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |