Třeba sacher nebo griliášové trubičky. Nebo se už používá jen ta
hmota, co jako šlehačka pouze vypadá?
Doplňuji:
Myslím, že to ani není šlehačka z bakelitu jako nějaký tuhý krém, co
jako šlehačka na pohled jen vypadá.
V každém případě je absolutně bez chutí.
Na návštěvě mi bylo pěkně hloupě za ten fujtajbl.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 3508 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsou…
Tohle je právě jeden z faktorů, podle nichž poznáš cukrárnu od výkrmny
dobytka – v cukrárně používají kvalitní suroviny a ´šlehačka´
z bakelitu přes práh nesmí…
😉
5Kdo udělil odpovědi palec? quentos, anonym, ivzez, briketka10, Agneta
před 3508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
gecco >>> na maloměstech si podvodníci můžou vyskakovat s „výkrmnou dobytka“, a nikdo si ani nestěžuje…asi je pak lepší, na návštěvu něco přivézt:D
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |