Avatar uživatele
ReHu

Jsou ještě k mání zákusky se šlehačkou?

Třeba sacher nebo griliášové trubičky. Nebo se už používá jen ta hmota, co jako šlehačka pouze vypadá?
Doplňuji:
Myslím, že to ani není šlehačka z bakelitu jako nějaký tuhý krém, co jako šlehačka na pohled jen vypadá.
V každém případě je absolutně bez chutí.
Na návštěvě mi bylo pěkně hloupě za ten fujtajbl.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: ReHu

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 3508 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Jsou…
Tohle je právě jeden z faktorů, podle nichž poznáš cukrárnu od výkrmny dobytka – v cukrárně používají kvalitní suroviny a ´šlehačka´ z bakelitu přes práh nesmí…
😉

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Agneta

gecco >>> na maloměstech si podvodníci můžou vyskakovat s „výkrmnou dobytka“, a nikdo si ani nestěžuje…asi je pak lepší, na návštěvu něco přivézt:D

před 3508 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

No jo no – ještěže nejsu na sladký – protože já bych to nejed´…
😉

před 3508 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Agneta

:D

před 3506 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek