Avatar uživatele
s1066

Již uvařený seget. guláš PŘESOLENÝ CO S TÍM

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 4515 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Odpoveď byla označena jako užitečná

Tak to znám 😁.
Přidej do toho třeba vodu, je-li hustý, nebo jiné ingredience. A klidně si vymýšlej!
Hlavně ať to ztratí tu sůl, bude to jen jiný „výrobek“.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer, s1066 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Přidat syrové brambory,sladkou smetanu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Záleží na tom jak moc je přesolený…
„Zachránit“ ho můžeš naředěním vodou a povařením dvou oloupaných, syrových brambor – ty do sebe natahují sůl. Pak znovu zahustit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Vyrobit ještě jeden nedosolený a smíchat.
Doplňuji:
nebo tady > http://hobby.id­nes.cz/presole­ne-jidlo-nevyhazujte-zachrante-ho-bilkem-nebo-bramborou-pwp-/hobby-domov.aspx?c=A100917­_102550_hobby-domov_bma

Upravil/a: bolak

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

jedině přidělat , zředit aby ho bylo víc – nic jiného s tím nevyvedeš a do zítra se ti ještě rozleží a bude slanější –

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Quba

Udělat ještě jednou neosolený, smíchat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Quaba: že mě to nenapadlo dřív…

před 4515 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Damiana

🙂

před 4515 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek