Odpoveď byla označena jako užitečná
Tak to znám 😁.
Přidej do toho třeba vodu, je-li hustý, nebo jiné ingredience. A klidně si
vymýšlej!
Hlavně ať to ztratí tu sůl, bude to jen jiný „výrobek“.
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer, s1066 Nahlásit |
Záleží na tom jak moc je přesolený…
„Zachránit“ ho můžeš naředěním vodou a povařením dvou oloupaných,
syrových brambor – ty do sebe natahují sůl. Pak znovu zahustit.
6Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, hanulka11, bolak, briketka10, Funna
před 4553 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyrobit ještě jeden nedosolený a smíchat.
Doplňuji:
nebo tady > http://hobby.idnes.cz/presolene-jidlo-nevyhazujte-zachrante-ho-bilkem-nebo-bramborou-pwp-/hobby-domov.aspx?c=A100917_102550_hobby-domov_bma
Upravil/a: bolak
5Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, hanulka11, Damiana, briketka10
před 4553 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
jedině přidělat , zředit aby ho bylo víc – nic jiného s tím nevyvedeš a do zítra se ti ještě rozleží a bude slanější –
4Kdo udělil odpovědi palec? iceT, Damiana, bolak, briketka10
před 4553 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |