Podle čeho poznat, jestli je sacharid rychle vstřebatelný, nebo pomalu, podle glykemickýho indexu?
2. podotázka ano, či ne:
je jednoduchý sacharid = rychle vstřebatelný vysoký GI
složitý sacharid = pomalu vstřebatelný = nízký GI
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Západ před 2503 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ano, „pomalé sacharidy“ jsou ty s nízkým GI. Ale ten nezávisí na tom, jestli jde o sacharid jednoduchý, nebo složitý – viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Glykemick%C3%BD_index
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |