Myslím, že velký rozdíl nebude, protože obě bílé mouky obsahují lepek a nejsou přílilš zdravé. Oba druhy mouky slouží na krátkodobé zasycení,tedy způsobí rychlý nástup hladu nebo nutkavého pocitu „sníst něco na zub“. … Obě mouky se liší v používání, Jedině snad mouka celozrnná víc zasytí.
Nejvíce ale zasytí mouka žitná, je hutná, proto mají její výrobky vyšší hmotnost a menší objem, přesto více zasytí.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |