Nikdy jsem kynuté knedlíky nevařil, nebudou knedlíky měkčí když použiju polohrubou?
V receptech se používají obě
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? GM, Filip84 před 281 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Na plněné knedlíky nasladko používám polohrubou mouku, jsou pak vláčnější, na kynuté houskové knedlíky hrubou, vyvaluji je v polohrubé.
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84, Lurius Nahlásit |
Druh mouky může skutečně ovlivnit finální konzistenci knedlíku. Hrubá mouka vytvoří trochu pevnější a „křupavější“ strukturu, zatímco polohrubá mouka udělá knedlík jemnější a měkčí. Ale neznamená to, že pokud použijete polohrubou mouku, že by knedlíky byly automaticky měkčí. Záleží také na dalších ingrediencích a na procesu přípravy těsta.
Ochutnejte a experimentujte, abyste zjistili, jaký druh mouky preferujete.
0
před 281 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |