A co ho rozprašovačem pokropit vodou a vrazit do mikra? To by nešlo?
(Viktorko sice mám na tu tvarůžkovou pomazánku co tady mám chuť jako cyp, ale se strouhankou NE!) (;
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? rrihamirek1 před 851 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Suchý, tvrdý nelze, ale tři dny starý (případně i housku) běžně oživím na topinkovači, kde mám k tomu nástavec, který se položí nahoru. Rohlík je nutné jíst ještě teplý, protože pak už rychle ztvrdne.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |