Jasně, kuchtík už má v oku, co udělá lžička soli nebo koření. U opakovaně vařenych oblíbených jídel to vůbec nemůže být problém. Už vůbec to není problém u britské kuchyně, kde znají jen pepř a sůl, a dochutí si jídlo až na talíři.:-D
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Ahoj, zjentku. 😁
Mají, protože je jejich kuchyně založená na velmi kvalitních surovinách:
maso voní masem, zelenina chutná jako zelenina a ne jako polystyren. Je ale
čím dál těžší a dražší nakoupit kvalitně. Proto se teprve teď učí
používat koření. Dříve jím jasně pohrdali, podle nich mělo zakrýt
chuť ne čerstvého masa.
Tak to je suprový poznatek, to jsem vůbec nevěděl. Vidno, že máš pocestováno a soudím i na dlouhodobější pobyty, vždy tam někde venku, Ametystíku zářivý 😉👍
Ó, děkuji ti. Jsem zdroj neužitečných informací. 😁 Ale ty bys mohl vědět hodně o indické kuchyni, která je bohatá na koření, a tu miluju snad nejvíc.
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |