Avatar uživatele
zjentek

Je člověk s to uvařit skutečně dobré jídlo, aniž by při jeho přípravě ochutnával?

Nejlepší na tohle jsou prý zejména „Krišňáci“. Ale proč? Děkuju 👍

Zajímavá 0 před 6 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Ametyst

Jasně, kuchtík už má v oku, co udělá lžička soli nebo koření. U opakovaně vařenych oblíbených jídel to vůbec nemůže být problém. Už vůbec to není problém u britské kuchyně, kde znají jen pepř a sůl, a dochutí si jídlo až na talíři.:-D

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Ametystík, takhle to Britové mají? 🤭

Avatar uživatele
Ametyst

Ahoj, zjentku. 😁
Mají, protože je jejich kuchyně založená na velmi kvalitních surovinách: maso voní masem, zelenina chutná jako zelenina a ne jako polystyren. Je ale čím dál těžší a dražší nakoupit kvalitně. Proto se teprve teď učí používat koření. Dříve jím jasně pohrdali, podle nich mělo zakrýt chuť ne čerstvého masa.

Avatar uživatele
zjentek

Tak to je suprový poznatek, to jsem vůbec nevěděl. Vidno, že máš pocestováno a soudím i na dlouhodobější pobyty, vždy tam někde venku, Ametystíku zářivý 😉👍

Avatar uživatele
Ametyst

Ó, děkuji ti. Jsem zdroj neužitečných informací. 😁 Ale ty bys mohl vědět hodně o indické kuchyni, která je bohatá na koření, a tu miluju snad nejvíc.

Nový příspěvek