Taveňák do fondue? Úúúááá! Tak to si tedy nedovedu
představit…:-(
Já dávám klasicky – Emental, Appenzeller, Gruyere a občas přidám pro
pikantnost trochu staré Goudy. Jelikož fondue nedělám každý den, tak když
už se rozhodnu, pro sýry si zajdu do speciálky.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my si kupujem už tu směs. Když je jí málo, – když váme, že nás bude víc, ředíme to normálním strouhaným eidamem.
0
před 4359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |