Konkrétně jde o zalívání horkou vodou. Já čerstvě namletou kávu v dripperu pomaloučku zalévám skoro vroucí vodou a to na jeden vrz. Velice pomaloučku, aby se káva řádně spařila, než voda prokape. Nezalévám ji však přitom „na dvakrát“, protože trpím neodbytným dojmem, že nejspíše je to zbytečné. Jenže, kdo ví? Na důvod PROČ by to zbytečné nebylo, jsem sám bez pomoci nebyl schopen přijít. A kdo ví, ten jistě poradí. Děkuju.
Nikdo neporadil a tak se ptám znovu. Zda kávu v dripperu, potažmo ve filtru, má smysl zalít tzv. „na dva krát“ a proč, nebo je to naopak zbytečné. Děkuju.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 275 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |