Avatar uživatele
zjentek

Jaký je rozdíl v pašírování (pošírování) a blanšírování?

Zajímavá 0 před 9 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Filip84

To jako vážně!? 😂🤦‍♀️

Pošírovat je „vařit“ při teplotě kolem 80–90°C, tj. „táhnout“ varem.

(Z)blanšírování znamená krátce povařit a šokově zchladit – ve vodě s ledem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Filipus, jak „táhnout varem“? K žádnému varu nedojde 😦

Avatar uživatele
Filip84

To se chceš vážně ve svém věku učit vařit, jo!? Ty, jo!? 😂

Vyhoří vesnice, to je mák a na to se vyser! 😂🤦‍♀️🤓

Avatar uživatele
zjentek

jo, takže var/nevar, je ten rozdíl, aha..

Nový příspěvek