Já například hranolky na smažení i hranolky do trouby dám do trouby,zapnu gril a za 10 minut krásně zbarvený a křupavý,a je jedno k čemu ty hranolky jsou určený,zda do trouby nebo na smažení,tak jak je to?
Zajímavá 0 před 2941 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
kdysi jsem viděla pořad, kde je dělali, ale fakt si nemůžu vzpomenout, jaký v nich byl rozdíl, asi jen v délce přípravy v závodě…ale nic podstatného to nebylo…to co píše kepler zase taková pravda není…hranolky (jakékoliv) jsou připravovány tak, že se první máčí v horké vodě, pak ve studené (aby byly hezky žluté, aby se "zatáhly"a byly křupavé) pak jdou na pár minut do oleje, okapat a bleskově zmrazit (nepředvařené a nevymáčené brambory bys za těch pár minut ani neupekl, ani neusmažil)…ale asi i záleží na výrobci…ale v každém případě to nic zdravého není, protože nikdy nevíš, kolik je v nich transmastných kyselin z oleje, lepší je si doma oloupat brambory a upéct si je troubě…v nich víš, co máš…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Hranolky do trouby jsou už předsmažené a není třeba je smažit na oleji, stačí na sucho. Běžné hranolky jsou jen krátce předvařené a měly by se smažit. Když je dáš na sucho do trouby, pak jsou úplně suché, to by mi asi nechutnalo.
0
před 2941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |