Je to jednoduché. Nejlepší a nejvydatnější je prý polévka z kaloňů a vrápenců. Musí se stáhnout z kůže, zbavit křídel a nožiček a hlavně vyvrhnout – pokud nechceš mít v polévce natrávený hmyz. Něco kořenové zeleniny, masox a trochu dýmavé kyseliny dusičné, ať to má říz. Vařit se musí výhradně za úplňku a míchat pařátem z mladého varana.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Drap | 1730 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 631 | |
da ny | 627 | |
zjentek | 584 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |