Avatar uživatele
Tuzzy

Jaký druh (značku) pravého rumu použít do likéru?

Nechci použít tuzemák, který je moc štiplavý. Chci jemnou, lahodnou chuť.

Zajímavá 0 před 1334 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
paul1

My si vyrábíme několikrát do roka BAILEY´ S podle receptu Petra Novotného a používáme normální rum „Božkov“ nebo „Tuzemák“ a nějak se tam ta štiplavot ztratí, a chutná to výborně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Alesh

Pokud chceš pravý rum, tak nechápu, proč vůbec zmiňuješ tu náhražku. 🙂
Tak třeba zkusit Legendario?

Zdroj: https://www.bar­tidashop.cz/le­gendario-elixir-de-cuba-0-7l-34--101180011.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Nejlepší do jakékoliv domácího likéru (vaječný atd.) je použít konzumní líh.

Zdroj: https://desti­laty.heureka.cz/kon­zumni-lih-0_5-l/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1153 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek