Do všech smetanových omáček (doma vařených) jsem se naučil používat zakysanou smetanu. Je tak téměř jistota, že omáčka nezkysne a nezkazí se.
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, lorja, haluzka, elektrikář
před 5234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do houbové omáčky dávám kelímek kysané smetany a přidávám do ní ještě trochu mléka.
3Kdo udělil odpovědi palec? haluzka, elektrikář, Bumbes
před 5234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já zakysanou. 🙂 Nicméně mňam, asi do ní půjdu .. udělala jste mi chutě :)))
0 Nominace Nahlásit |
12-ti procentní smetanu nebo smetanu na vaření, nejčastěji používám smetanu na vaření – Albert Quality. Samozřejmě můžete použít i zakysanou, záleží na chuti.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |