Uzeni mam vyzkousene, jen nevim jakou dalsi prichut vyzkouset. Zatim byl syr
dobry kdyz byl prosypan cervenou paprikou a nebo vegetou. Byl by dobry cesnek
napriklad ?
Doplňuji:
Po prvni odpovedi doplnuji, ze se jedna o koupeny syr, doma uzeny.
🙂
Nesouhlasim ovsem, ze chut zustane na povrchu, syr strouham a smicham
s ingrediencemi.
Napriklad cesnek by mel byt rozmackan a nebo nakrajen na platky ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4364 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kvalitní domácí sýr, doma vyuzený už většinou nepotřebuje nic.
Před uzením jsme totiž přidávali přísady již při výrobě sýra, např.
chillies, bylinky, česnek.. komu co chutnalo 😉.
Doplňuji:
Jestliže ale myslíš koupený sýr, doma vyuzený (což už není domácí
sýr), to už není ono a moc ti to dodatečné „obohacení“ sýra
nepomůže. Bylinky, koření ap. zůstaou jen na povrchu. Osobně bych udil jen
tak, přísady až na talíři.
Upravil/a: www
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, beer
před 4364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Roztřený česnek dá výraznější chuť.do sýra se může před uzením nařezat mnělké tak 5 mm zářezy, a koření a česnek zatřít do větší hloubky. já bych to spíš řešil přidáním kořenící smněsi do strouhaného sýra až na talíři. Dobrou chuť
0
před 4362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to jo, my jsme to dělali vcelku.
Česnek tam namačkej a uvidíš. Příště můžeš vyzkoušet jiný postup.
Ať chutná!! 😉
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |