Avatar uživatele
Kura

Jakou prichut do domaciho uzeneho syru ?

Uzeni mam vyzkousene, jen nevim jakou dalsi prichut vyzkouset. Zatim byl syr dobry kdyz byl prosypan cervenou paprikou a nebo vegetou. Byl by dobry cesnek napriklad ?
Doplňuji:
Po prvni odpovedi doplnuji, ze se jedna o koupeny syr, doma uzeny.
🙂
Nesouhlasim ovsem, ze chut zustane na povrchu, syr strouham a smicham s ingrediencemi.
Napriklad cesnek by mel byt rozmackan a nebo nakrajen na platky ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Kura

Zajímavá 0 před 4346 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Kvalitní domácí sýr, doma vyuzený už většinou nepotřebuje nic.
Před uzením jsme totiž přidávali přísady již při výrobě sýra, např. chillies, bylinky, česnek.. komu co chutnalo 😉.
Doplňuji:
Jestliže ale myslíš koupený sýr, doma vyuzený (což už není domácí sýr), to už není ono a moc ti to dodatečné „obohacení“ sýra nepomůže. Bylinky, koření ap. zůstaou jen na povrchu. Osobně bych udil jen tak, přísady až na talíři.

Upravil/a: www

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Roztřený česnek dá výraznější chuť.do sýra se může před uzením nařezat mnělké tak 5 mm zářezy, a koření a česnek zatřít do větší hloubky. já bych to spíš řešil přidáním kořenící smněsi do strouhaného sýra až na talíři. Dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
www

Tak to jo, my jsme to dělali vcelku.
Česnek tam namačkej a uvidíš. Příště můžeš vyzkoušet jiný postup. Ať chutná!! 😉

před 4346 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek