Avatar uživatele
anonym

Jakou máte zkušenost?

Ahoj,chci se zeptat jakou máte zkušenost se zpracováním a konzervací hub formou zmrazení?Musí být houby předem mírně tepelně opracovány,či stačí rovnou očistit,nakrájet a zmrazit?Díky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas, Jahoda, iwetax, anonym před 5241 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
vecernice

Já je zamražuju jen očištěné a nakrájené.Jednou jsem je dostala zasmažené v sádle a zamražené.Nebylo to špatný,ale nehodí se to do všeho.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Já dělám stejně jako Ilines. Očistím, nakrájím a zmrazím. Bez problémů. Některé i podusím, ale dávám do sklenic.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dagry

Já si je samozřejmě očistím, lehce osmahnu na oleji a chvíli podusím, nechám vychladit a pak je dávám zamrazit. Prý je to tak lepší než je tam dávat syrové.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ja je davam za syrova mrazit,pouzit se daji ruzne.Mam radsi krehke houby nez mazlave a tezke.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

My postupujeme tak,ze houby ocistim,nakra­jim,necham povarit cca2min. pak necham okapat,dam je zmrazit na mensi porce,asi tolik,kolik davam do bramboracky.Kdyz je chcipouzit na smazenici,vytahnu sacky podle poctu stravniku.Takhle to delam uz nejaky patek.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek