Ahoj,chci se zeptat jakou máte zkušenost se zpracováním a konzervací hub formou zmrazení?Musí být houby předem mírně tepelně opracovány,či stačí rovnou očistit,nakrájet a zmrazit?Díky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, annas, Jahoda, iwetax, anonym před 5241 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já je zamražuju jen očištěné a nakrájené.Jednou jsem je dostala zasmažené v sádle a zamražené.Nebylo to špatný,ale nehodí se to do všeho.
0 Nominace Nahlásit |
Já dělám stejně jako Ilines. Očistím, nakrájím a zmrazím. Bez problémů. Některé i podusím, ale dávám do sklenic.
0 Nominace Nahlásit |
Já si je samozřejmě očistím, lehce osmahnu na oleji a chvíli podusím, nechám vychladit a pak je dávám zamrazit. Prý je to tak lepší než je tam dávat syrové.
0 Nominace Nahlásit |
Ja je davam za syrova mrazit,pouzit se daji ruzne.Mam radsi krehke houby nez mazlave a tezke.
0 Nominace Nahlásit |
My postupujeme tak,ze houby ocistim,nakrajim,necham povarit cca2min. pak necham okapat,dam je zmrazit na mensi porce,asi tolik,kolik davam do bramboracky.Kdyz je chcipouzit na smazenici,vytahnu sacky podle poctu stravniku.Takhle to delam uz nejaky patek.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |