Já mám ráda máslo, když jsem hodila do květákové polívky na
přilepšení trochu Perly a čekala jsem, až se rozpustí, plavaly v té
polívce nějaké žluté „nerozpustné“ cancoury…
A v kantýně mi přijde, pokud necháte oběd vychladnout, že jídlo
polévají voskem…
i struktura je podobná!
0 Nominace Nahlásit |
Jedině máslo(doma) a pokud v jídelně polévají jídlo něčím,co připomíná máslo,odmítám.Kde jsou ty časy,kdy se v krámě dalo máslo koupit z hroudy!
3Kdo udělil odpovědi palec? Monny, GM, elektrikář
před 5114 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedině pravé máslo – Jihočeské nebo Jaroměřické. Jednou jsem koupila německé, cena byla stejná jako u našeho jihočeského, ale nedalo se to pozřít, byl to smradlavý margarín. Stejně chutná belgické máslo, které prodávají v supermarketech.
0 Nominace Nahlásit |
Na namazání mám ráda floru, ale při vaření použiji máslo.dá jídlu jemnější chuť.
0 Nominace Nahlásit |
podle mne jsou lepší ty klasické másla
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pouzivam Zlatou Hanou do pomazanek a na chleba,klasicke maslo do zaprazky.V Alberte jsem nasla neco noveho ve ctyrech variantach a do pomazanky jsou uplne skvele.
0
před 5114 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dal jsem si Perlu na krupicovou kaši a vůbec mi to nechutnalo.Ani v zákuscích to není vůbec dobré.
0
před 5113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |