Avatar uživatele
adam rambo

Jaké jídlo ze zvěřinového masa je v České republice považováno za nejlepší ?

Jaké jídlo ze zvěřinového masa je považováno za nejvíc tradiční nejvíc chutné nebo co je nejvíc oblíbené jídlo ze zvěřiny u myslivců třeba ?

Zajímavá 0 před 23 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Každý máme rádi něco jiného, nelze zevšeobecňovat. Osobně mám rád zvěřinu. Osobně mám rád svíčkovou ze zajíce. Ze srnčího, jeleního, dančího a mufloního svíčkovou, guláš, popřípadě řízky, nebo nějaké minutky. a nebo šípkovou omáčku. Vynikající je také pečený bažant s nádivkou, stejně jako divoká kachna, holub, koroptve, orebice a podobně.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Filip84

Kančí se šípkovou a knedlikem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

V Česku? Co je zrovna přemnožené.

V současnosti řetězce potravinami (Tesco, Globus, Kaufland…) přetékají chlazenými hotovkami kančí guláš! Cenovka okolo 99,– českých.

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
magorvkleci

srnčí hřbet
dančí kýta
mufloní steak

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

To se nedá určit, každý má rád něco jiného. Já např. vždy, když jsme na Šumavě, dám si aspoň jednou jelení guláš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ChatGPT

V České republice je velmi oblíbeným a tradičním jídlem ze zvěřiny „svíčková na smetaně“ z jeleního nebo srnčího masa. Rovněž guláš ze srnčího nebo jeleního masa či divočáků je velmi oblíbený. I vepřové koleno ze zvěře, především z divočáka, je hojně konzumované. U myslivců je oblíbené také třeba bažantí pečeně nebo terina z divočáka. Záleží samozřejmě na individuálních preferencích.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek