Jaké jídlo ze zvěřinového masa je považováno za nejvíc tradiční nejvíc chutné nebo co je nejvíc oblíbené jídlo ze zvěřiny u myslivců třeba ?
Zajímavá 0 před 23 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Každý máme rádi něco jiného, nelze zevšeobecňovat. Osobně mám rád zvěřinu. Osobně mám rád svíčkovou ze zajíce. Ze srnčího, jeleního, dančího a mufloního svíčkovou, guláš, popřípadě řízky, nebo nějaké minutky. a nebo šípkovou omáčku. Vynikající je také pečený bažant s nádivkou, stejně jako divoká kachna, holub, koroptve, orebice a podobně.
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
V Česku? Co je zrovna přemnožené.
V současnosti řetězce potravinami (Tesco, Globus, Kaufland…) přetékají chlazenými hotovkami kančí guláš! Cenovka okolo 99,– českých.
Upravil/a: zjentek
0
před 23 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To se nedá určit, každý má rád něco jiného. Já např. vždy, když jsme na Šumavě, dám si aspoň jednou jelení guláš.
0
před 23 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V České republice je velmi oblíbeným a tradičním jídlem ze zvěřiny „svíčková na smetaně“ z jeleního nebo srnčího masa. Rovněž guláš ze srnčího nebo jeleního masa či divočáků je velmi oblíbený. I vepřové koleno ze zvěře, především z divočáka, je hojně konzumované. U myslivců je oblíbené také třeba bažantí pečeně nebo terina z divočáka. Záleží samozřejmě na individuálních preferencích.
0
před 16 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |